УКР РУС

Супряга був у списку цілей 6 клубів з Європи – найкращий варіант для форварда не влаштував Динамо

30 серпня 2022 Читать на русском

Агент Владислав Супряги Іван Пироженко розповів про проблеми нападника Динамо.

"Пропозицій вистачало. Це були Салернітана, Болонья, Сампдорія, Торіно і Труа. Десь клуби повелися не охайно. Зокрема, дуже некрасиво вчинила Сампдорія. Вони зробили пропозицію, Динамо на неї погодилося, а вранці італійці від неї відмовилися. Все було близько, але потрібні зусилля від якихось сторін. Офіційну пропозицію робив Базель. Але там сторони теж не порозумілися через кілька мільйонів.

Супряга прооперований – Динамо втратило форварда до кінця року

Швейцарці правильно мислили. Вони хотіли взяти Супрягу в оренду на півтора року з правом викупу. Якби це вийшло, для Влада це було б рятівне коло. У Базелі не звертали уваги, що це гравець із пострадянського простору з незнанням англійської. Вони були готові дати йому рік на адаптацію, а потім уже дивитися. Це був ідеальний варіант, але не зійшлися у ціннику.

Чому не вийшло в Сампдорії? Він не знав мови, не розумів настанов тренера. Потім почалася війна, почали бомбити Одесу, батькові надіслали повістку. Коли ти 21-річний хлопець – це складно все усвідомити. І ключовий фактор: коли Супряга перейшов до Сампдорії, команда боролася за виживання, і там не було місця для експериментів", – розповів Піроженко в інтерв'ю ТаТоТаке.

"Ми переважали Динамо": колись він подавав м'ячі Сидорчуку, а зараз розпочав розгром рідного клубу