УКР РУС

Суонсі – Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу 1/8 Кубка Англії – Зінченко з традиційною роллю

10 лютого 2021 Читать на русском

Суонсі приймає Манчестер Сіті у поєдинку за вихід до чвертьфіналу Кубка Англії. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24". Олександр Зінченко традиційно починає в запасі, виходячи в основі на важливіші поєдинки чемпіонату.

Де дивитися матч Суонсі – Ман Сіті онлайн? Трансляція доступна на каналі Setanta Sports+. "Лебеді" не перемагала "містян" з 2012-го. Загалом манчестерці поступилися лише тричі у 22 очних поєдинках за останні 40 років. Усі ці рази валлійці грали вдома. Матч, як і онлайн-трансляція Суонсі – Манчестер Сіті на "Футбол 24", стартує о 19:30. Двічі долучався до перемог своєї команди і українець Зінченко, який виходив на заміну. Цікаво, що у поточному сезоні Кубка Англії на шляху підопічних Гвардіоли ще жодного разу не трапився представник АПЛ. Ось і цього разу – один із лідерів, але всього лише Чемпіоншипу, другого за класом дивізіону.

"Смішний навіть на полі": Зінченко у комедії року – британська преса хвалить, а фани регочуть після Ліверпуль – Ман Сіті

Під ротацію Гвардіоли передбачувано потрапили більшість основних гравців, які провели виснажливий матч проти Ліверпуля 3 дні тому: Едерсон, Діаш, Стоунз, Зінченко, Канселу, Марез і Фоден. Екс-гравець молодіжок Ман Сіті Джоел Латібодьєр виходить проти колишньої команди в центрі захисту. А ось вибуховий новачок (забив уже 3 голи, відзначившись у кожному зі своїх перших матчів за Суонсі в Чемпіоншипі) Конор Хуріхейн, орендований з Астон Вілли, залишається на лаві запасних уперше з моменту свого переходу. Там же опинився і найкращий бомбардир "лебедів", знаменитий ганець Андре Айю (9 забитих у сезоні).

Манчестер Сіті: Стеффен – Вокер, Гарсія, Ляпорт, Менді – Родрі, Гюндоган, Бернарду Сілва – Торрес, Стерлінг, Жезус

Запасні: Едерсон, Стоунз, Зінченко, Марез, Канселу, Фоден, Дойл, Гомес, Бернабе