УКР РУС

Сульшер привітав Ліверпуль із чемпіонством – не обійшлось без дотепного тролінгу

26 червня 2020 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Уле Гуннар Сульшер прокоментував тріумф Ліверпуля в АПЛ вперше за 30 років.

"Перш за все, будь-яка команда, яка виграє чемпіонат або Прем'єр-лігу, заслуговує на це і заслуговує на повагу. АПЛ – важкий турнір. Кожного разу, коли бачиш, як хтось підіймає трофей, відчуваєш біль. Вважаю, що це відчуває кожен, хто пов'язаний з Манчестер Юнайтед, гравці та вболівальники. Ми хочемо повернутися на переможний шлях, і це наше завдання.

30 років очікування, "штурм" Енфілда та нульова соціальна дистанція: найкращі миттєвості святкування титулу Ліверпуля

Не думаю, що комусь буде легко виграти стільки трофеїв, скільки завоював Манчестер Юнайтед під керівництвом сера Алекса Фергюсона. Він був майстром перебування на вершині. Моє завдання – не допустити, скажімо, щоб ми 26 років чекали наступного трофея. Ми зробимо все, щоб скоротити розрив і, звичайно, навіть обійти конкурентів", – поділився Сульшер в коментарі ESPN.

Нагадаємо, перемога Челсі над Манчестер Сіті (2:1) фактично коронувала Ліверпуль – мерсисайдці випереджають підопічних Гвардіоли на 23 пункти за 7 турів до завершення АПЛ. Додамо, що востаннє "червоні" ставали чемпіоном Англії в далекому 1990 році.

Челсі обіграв Манчестер Сіті та коронував Ліверпуль: фіаско "містян", Менді провалився, а Зінченко не скористався шансом