УКР РУС

Судаков став №1 у шорт-листі Ювентуса – туринці готові продати декількох гравців, аби підписати українцяlight

7 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

"Б'янконері" хочуть якнайшвидше оформити трансфер півзахисника збірної України Георгія Судакова.

Хавбек Шахтаря Георгій Судаков, інтерес до якого проявляє низка європейських топ-клубів, став головною ціллю Ювентуса, повідомляє Tuttosport.

"Його буде складно привезти сюди": екс-тренер збірної України знайшов ще один топ-клуб для Судакова

За інформацією джерела, спортивний директор туринців Крістіано Джунтолі особисто спостерігав за гравцем у матчі між збірними Італії та України у відборі Євро-2024 і впевнений у тому, що вже взимку команду потрібно підсилити Судаковим.

Зазначається, що раніше фаворитом Ювентуса був Доменіко Берарді. Сторони, однак, не можуть зійтись у ціні, тому туринці вирішили, що краще придбати 21-річного українця та припинити боротьбу за 29-річного форварда Сассуоло. У клубі розуміють, що Шахтар хоче заробити на продажі свого вихованця, тому готові продати декількох гравців, аби виручити гроші на трансфер Судакова.

Нагадаємо, контракт Георгія з Шахтарем чинний до літа 2028 року. У поточному сезоні він у 16-ти матчах за "гірників" забив 3 голи і віддав 1 асист. Transfermarkt оцінює його у 15 млн євро. До слова, раніше ЗМІ повідомляли, що донеччани готові розпочинати переговори щодо трансферу лише з тими клубами, які пропонуватимуть мінімум 30 млн євро.

Судаков за 50 мільйонів євро і ще два вибухові трансфери в Європу – УПЛ готова дивувати, а процес пішов