УКР РУС

Суд зобов'язав УЄФА скасувати санкції проти членів Європейської Суперліги і поставив Чеферіну ультиматум

20 вересня 2021 Читать на русском

Протистояння клубів-засновників революційного проекту і Союзу європейських асоціацій триває не лише у публічній площині, а й у судах.

Іспанська феміда вимагає від УЄФА скасування всіх санкцій, які були накладені на засновників Європейської Суперліги, повідомляє AS.

Відмова від ЛЧ, доходи на 10 млрд євро і молодіжна революція – президент Наполі запропонував свій варіант Суперліги

У рішенні судді Економічного суду Мадрида №17 Мануеля Руїса де Лари йдеться, що "УЄФА діяв поза законом, відкрито просуваючи методи, які ставлять під загрозу принцип вільної конкуренції на ринку організації професіональних змагань у ЄС".

На скасування санкцій представник феміди дав Союзу європейських асоціацій 5 днів. Також про відповідне рішення має бути опублікована заява на офіційному сайті УЄФА. Якщо цього не станеться, Александера Чеферіна можуть притягнути до відповідальності.

Вболівай за улюблену команду в ЛЧ! Збирай друзів на перегляд топових матчів і міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Нагадаємо, створення Суперліги у квітні підтримали 12 клубів, однак проект проіснував всього добу. Наразі від нього публічно не відмовились 3 колективи – Реал, Барселона та Ювентус.

"Флорентіно ґвалтує Барселону": уся правда про трансфер Мессі в ПСЖ з сенсаційним винуватцем