УКР РУС

Стоунз: Мені буде дуже цікаво зіграти проти своїх одноклубників

28 червня 2018 Читать на русском

Захисник збірної Англії Джон Стоунз поділився очікуваннями від матчу своєї команди проти збірної Бельгії.

"Це буде дуже цікавий матч. Бельгія є однією з кращих команд світу з великою кількістю класних гравців. Крім того, мені буде дуже цікаво зіграти проти своїх одноклубників. Поєдинок двох найкращих команд групи – це те, чого чекають уболівальники, і те, чого чекаю я, адже по-справжньому перевірити себе можна тільки в матчах проти кращих.

Компані – відмінний хлопець і класний футболіст. Я буду радий зіграти проти нього і сподіваюся, він зможе відновитися після травми. Я буду радий перекинутися з ним парою теплих слів, але тільки якщо це не буде стосуватися футболу.

Англія – Бельгія: анонс матчу ЧС-2018

Це дивне почуття, адже ми звикли грати за одну команду, і те ж саме стосується і Де Брюйне, але в матчі один проти одного ми ніколи не переходимо межу. Всі ми хочемо перемоги, але після матчу потиснемо один одному руки і будемо спілкуватися, як і раніше", – цитує Стоунза офіційний сайт ФІФА.

Матч 3 туру групового етапу ЧС-2018 Англія – Бельгія відбудеться сьогодні, початок о 21:00. Обидві команди вже забезпечили собі вихід у плей-офф.