УКР РУС

Степаненко: Матвієнку краще було б зараз перейти в Арсенал

31 січня 2020 Читать на русском

Хавбек Шахтаря Тарас Степаненко поділився думками щодо перспектив одноклубника Миколи Матвієнка, якого активно сватали в лондонський Арсенал.

"Це футбол. Зіграв чудово сезон, особливо, в збірній, тому що зараз, на жаль, на чемпіонат України не надто звертають увагу, здебільшого це збірна і єврокубки. Показав себе, зацікавив, як я зрозумів, головного тренера.

Пятов: Хотів би, щоб Матвієнко опинився в Манчестер Сіті

Як я говорив з людьми, хлопцями зі збірної, то Артета любить молодих футболістів. До Зінченка він дуже добре ставився як до молодого футболіста, допомагав йому. Це я так чув і так розумію, що з Колею те ж саме.

Думаю, якщо така серйозна зацікавленість надходить зараз саме від головного тренера Арсенала, то Матвієнку краще було б зараз перейти в цю команду. Тим більше, Арсенал дуже омолоджується, молода команда. У них зараз є завдання зібрати молодих гравців і виховати зрілу, хорошу команду, яка буде досягати результатів", – розповів Степаненко у коментарі ТРЕНДЕЦ.

Нагадаємо, нещодавно Арсенал підписав іспанця Пабло Марі, що значно знизило шанси Матвієнка переїхати на Емірейтс вже у січні.

Шахтар завершив перший збір перемогою над Словацко: травма незамінного Ісмаїлі, "чужий" Коно, Тайсон відбуває номер