УКР РУС

Ставлення Віди до Росії невіддільне від того, як ставляться його друзі по Динамо, – Уткін

9 липня 2018 Читать на русском

Скандальний російський коментатор Василь Уткін вирішив звернути увагу на відео, де Домагой Віда присвячує перемогу над росіянами українцям та каже "Слава Україні!".

"Думаю, якщо ви коли-небудь вигравали принциповий матч, вам ще й хотілося запанувати над суперником і сказати: "Ось так вам і треба". Це приблизно таке ж явище.

"Слава Україні!", – Віда та Вукоєвіч присвятили перемогу над Росією на ЧС-2018 українцям

Віда довгий час грав за київське Динамо, і його ставлення до Росії і російської збірної невіддільне від того, як до нас ставляться його друзі, в тому числі і по цій українській команді. Зрештою, нічого принизливого про Росію Віда не сказав, а його відношення – це його ставлення.

Віда зробив офіційну заяву щодо скандалу зі "Слава Україні"

Моє ставлення до Хорватії не буде грунтуватися на тому, що сказав Домагой Віда. Зрештою, йому вже одного разу дуже не пощастило в житті. Ви коли-небудь чули про людину на ім'я Домагой? Знаєте, що це за ім'я? Це ім'я хорватського князя, який правив Хорватією в 876 році. Уявляєте собі, яка у людини травма з самого дитинства? Якби вас назвав Гостомислом, ви б любили навколишній вас світ, ви б не хотіли помститися батькам і всьому світу? Домагою Віді представився такий шанс, і Господь йому суддя", – сказав Уткін в передачі "Футбольний клуб".