УКР РУС

"Стадіон реконструкції не підлягає": представник Десни оцінив пошкодження арени після бомбардування росіян

9 квітня 2022 Читать на русском

Представник прес-служби Десни Дмитро Дорошко описав жахливі наслідки бомбардувань стадіону імені Юрія Гагаріна у Чернігові.

"Арена просто у жахливому стані. Стадіон бомбардували три ночі поспіль. По числах я не згадаю, але вперше прилетів один снаряд у східну трибуну. Це та, яка була накрита банерами. Вдруге прилетіло шість чи сім снарядів із градів. Тоді вже були ґрунтовні пошкодження на західній трибуні та тренувальному полі, зруйновані туалети стадіону.

"Російські орки просто знищують все українське": Вакарчук показав відео зруйнованої арени в Чернігові

Трибуну склало повністю, а глибина вирви від снарядів склала близько шести метрів. А у третьому випадку відбувся авіаналіт. Було скинуто вісім бомб. Я не фахівець, але, як на мене, стадіон реконструкції не підлягає. Поруч із ареною була наша база футбольного клубу, яка до війни була в ідеальному стані з найновішим обладнанням. Так ось, її знищено повністю", – розповів Дорошко у інтерв'ю Команда№1.

Нагадаємо, Чернігів став одним із найбільш постраждалих міст України. На щастя, українські воїни вже вибили ворога з території області, тому мешканці Чернігова, які не змогли евакуюватися, тепер перебувають у відносній безпеці.

Росія напала на Україну: Динамо чекає в гості топ-клуб, сенсаційний камбек у Шахтар, перенесення матчу збірної (LIVE)