УКР РУС

Стадіон Ліверпуля не встигнуть розширити до старту сезону 2023/24 – підрядник не впорався

26 липня 2023 Читать на русском

Розширення трибуни Ліверпуля на Анфілді не буде готове до першого домашнього матчу клубу в сезоні Прем'єр-ліги проти Борнмута 19 серпня.

Будівництво почалося 2021 року, щоб додати 7 тисяч місць і збільшити місткість стадіону до 61 тисячі. Нинішня трибуна залишатиметься відкритою до кінця реконструкції, як це було минулого сезону.

Ліверпуль у божевільному матчі не зміг перемогти клуб другої Бундесліги – Салах та Нуньєс оформили по хет-трику

Для Ліверпуля сезон розпочнеться виїзною зустріччю з Челсі 13 серпня. Уже 19 серпня "червоні" зіграють удома з Борнмутом.

"Із самого початку це був надзвичайно амбітний і складний будівельний проєкт, і я хотів би подякувати всім, хто зіграв свою роль. На жаль, верхній ярус трибуни Анфілда не зовсім готовий до гри з Борнмутом. Тому головний підрядник, компанія Buckingham, працюватиме з командою ліцензування міської ради Ліверпуля, щоб забезпечити поетапний процес відкриття трибуни", – цитує ВВС керуючого директора Ліверпуля Енді Г'юза.

Ліверпуль слідував аналогічному процесу під час відкриття трибуни Main Stand у 2016 році. У тому сезоні команда Юргена Клоппа провела перші три гри на виїзді.

Золоті 80-ті: коли бос Ярмоленка був пацаном, у Вердері пили по 100 грамів, Марадона не підсів на наркоту і ще 27 фото