УКР РУС

"Справа ще не зроблена": Тухель налаштований виграти ЛЧ після тріумфу над Реалом

6 травня 2021 Читать на русском

Наставник лондонців Томас Тухель не приховував задоволення від виходу "пенсіонерів" до вирішального матчу євросезону.

"Ми заслужили цю перемогу. Перший тайм був важким – Реал багато володів м'ячем і завдав нам проблем, але кожен наш підхід до воріт ніс у собі небезпеку. Матч вийшов фантастичним. Ми могли забити більше і раніше все вирішити, але зараз не час для критики. Це фантастичне досягнення! Мої вітання усій команді.

Челсі – Реал Мадрид – 2:0 – відео голів і огляд матчу

У футболі можна пропустити в будь-який момент. Реал в цьому плані особливо небезпечний. Вони можуть забити з нічого, тому ти завжди ходиш на межі. Але ми все одно провели відмінний матч – старалися, не опускали рук попри втрачені моменти, зберігали концентрацію і позитивний настрій.

Фінал проти Ман Сіті? Запитайте мене про нього за чотири дні до гри. Зараз дуже рано думати про це. Гравці можуть отримати травму чи втратити форму. Що завгодно може статися. Треба почекати і дивитися, що буде. Сподіваюся, ми приїдемо у Стамбул з сильним складом. Справа ще не зроблена. Ми хочемо пройти весь шлях до кінця, тому поїдемо в Стамбул за перемогою", – цитує Тухеля офіційний сайт УЄФА.

Фінал ЛЧ 2020/21 Манчестер Сіті – Челсі буде зіграний 29 травня у Стамбулі. Цікаво, що Томас Тухель завоював путівку до фіналу другий сезон поспіль – у 2020-му його ПСЖ програв Баварії (0:1).

Челсі вийшов у фінал ЛЧ, легко перегравши Реал: Мадрид досягнув межі, тактичне фіаско "бланкос", Тухель – новий король