УКР РУС

"Справа не в травмованих": Тен Хаг знайшов винних у ганебному вильоту від Севільї з ЛЄ

21 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер МЮ Ерік Тен Хаг підсумував поразку від Севільї (2:5 за сумою двох матчів) й виліт з Ліги Європи.

"Зрозуміло, що коли ми робимо такі помилки, дуже важко виграти футбольний матч. Ми повинні працювати краще. Це вимога. Ми не були зібраними і спокійними. Як тільки здолаєте пресинг, у вас з'являються величезні простори по всьому полю. Але ми не зробили цього на старті.

Епічний провал манкуніанців у відеоогляді матчу Севілья – Манчестер Юнайтед – 3:0

Були погані рішення. Ми програли дуелі. У них було більше пристрасті, більше бажання, більше готовності, наприклад, під час другого голу. Тоді важко вигравати великі футбольні матчі. Це проблема. Ми не можемо від неї втекти, але в неділю у нас є ще одна можливість попрацювати над цим. Ми повинні зробити крок вперед і показати більше характеру та індивідуальності.

Це була чудова можливість, чудова подія – чвертьфінал у Європі. Чудова можливість щось виграти, а ми її втратили. Ми повинні звинувачувати себе. Це величезна можливість, але вона втрачена. Ми не можемо цього змінити і тепер повинні з нетерпінням чекати неділі (матч проти Брайтона – прим.).

Справа не в травмованих гравцях, а у тих, хто був на полі. Вони повинні грати. Я вірю в них і довіряю їм. Ми були недостатньо хороші, хоч показували добре гру вже не раз. Сьогодні, як і в деяких інших випадках, ми не були готові до гри, а цього не може бути, коли ти граєш за Манчестер Юнайтед", – цитує Тен Хага сайт УЄФА.

МЮ програв Севільї та ганебно вилетів з Ліги Європи – незграбного Магуайра задушили, жах Де Хеа, голод без Бруну