УКР РУС

"Сподіваюся, йому б вистачило величі, щоб сказати правду мені в обличчя": Суарес – про тренера, який вигнав його з Барси

1 жовтня 2022 Читать на русском

Луїс Суарес розповів про своє ставлення до Рональда Кумана, який посприяв його вимушеному відходу з Барселони у 2020 році.

"Відтоді минуло багато часу, тому з ввічливості та поваги я б привітав його. Якби ми зустрілися особисто, то сподіваюся, що у Рональда вистачило б величі, яка була в його ігрові роки, щоб сказати мені правду в обличчя. Про те, чому я пішов, бо це було не з футбольних чи технічних причин.

"Казали, що три півні в одному курнику не можуть вміститися": Суарес – про виступи з Мессі та Неймаром у Барсі

Хаві викликає довіру. Він доводить свій рівень, хоча не все виходить ідеально. Він тренер, який виріс там і знає, що потрібно клубу та вболівальникам. Я бачу, що у нього є багато умов, щоб піти далеко в статусі тренера Барси. Крім того, вони дали йому хороші інструменти для цього, вони дали йому гравців, яких він потребував і яких хотів. Настав час довести це", – Суарес в інтерв'ю Marca.

Нагадаємо, з Барси уругваєць скандально перейшов у Атлетіко і допоміг мадридцям стати чемпіонами Іспанії. Куман протримався на чолі "кулес" один сезон, але посеред наступного його звільнили через незадовільні результати.

Вільяреал і Кадіс розписали нічию у "дербі Субмарин" – команда Емері не може виграти 3 матчі поспіль