УКР РУС

"Сподіваюся не думати про арбітра після матчу": Анчелотті назвав головну небезпеку РБ Лейпциг

5 березня 18:12 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Реала Карло Анчелотті поділився очікуваннями від майбутнього матчу з РБ Лейпциг у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Для нас це важлива можливість продовжити участь в особливому змаганні. Ми повинні представити нашу найкращу версію. У нашій парі ще нічого не вирішено, суперник небезпечний у перехідних фазах. Гру судитиме італієць Давіде Масса? Заспокойтеся. Я не люблю думати про суддю перед грою. Сподіваюся, після фінального свистка я не буду про нього думати.

Лідера Реала завалили питаннями про Мбаппе: "Ви хочете, щоб я сказав вам правду?"

Беллінгем? Мені не потрібно з ним додатково розмовляти. Він гравець, який намагається віддати все на полі. Червона картка у Валенсії була викликана тим, що він трохи засмутився. Але він не ображав арбітра. Низькі показники Родріго? Він робить великий внесок у команду. Нас і раніше не турбувала його низька результативність, зараз нічого не змінилося. Рюдігер? Він повернеться до складу", - цитує Marca Анчелотті.

Матч Реал - РБ Лейпциг відбудеться в середу, 6 березня. Перший матч у Німеччині завершився перемогою Реала з рахунком 1:0.

Яремчук перехитрив Луніна, кривдник Мудрика скандалом карає Реал, Жирона краде у Суркіса українця