УКР РУС

"Сподіваюсь, скоро Зінченко буде доступний": Артета заговорив про повернення українця через важку травму новачка

17 серпня 2023 Читать на русском

Головний тренер Арсенала Мікель Артета прокоментував кадрову ситуацію в команді після жахливого діагнозу Юрр'єна Тімбера.

"Те, що Тімбер отримав таку травму – це великий удар для команди, тому що ми підписували його з чіткими намірами. Він приносив команді багато користі, але цього року він більше не зможе робити цього.

Арсенал підтвердив жахливий діагноз конкурента Зінченка, за якого заплатили 40 мільйонів

Ми маємо адаптуватися. На жаль, таке трапляється і ми маємо рухатися далі. Ми завжди відкриті, і маємо вміти реагувати на травму на трансферному ринку. Сподіваюся, скоро Зінченко буде доступний. Габріел Жезус, як і раніше, недоступний, але, сподіваюся, що скоро він також повернеться.

Чи стане травма Тімбера шансом для Тірні? Це можливість для кожного. Нам знадобляться всі, і всі будуть важливі. Кількість, яку ми маємо в складі, особливо на тих позиціях, зараз більш обмежена. Чи входить він у мої плани? Він грав у матчі за Суперкубок Англії, тож такий гравець, безсумнівно, є частиною планів", – наводить слова Артети football.london.

Нагадаємо, що Тімбер, який може зіграти на позиції лівого захисника, травмував передню хрестоподібну зв'язку правого коліна, через що вибув на термін від 6 до 9 місяців.

Арсенал бив Ноттінгем Форест у дивному матчі АПЛ – 2 шедеври, копія гола у ворота України, втрата зіркового новачка