УКР РУС

"Спілкуємося півгодини, витираю йому соплі, потім виходить усміхнений", – Венглинський розповів про характер Русина

26 серпня 2019 Читать на русском

Колишній гравець та працівник академії Динамо Олег Венглинський розповів, як знаходив підхід до Назарія Русина.

"Він дуже добре себе проявляв і забивав, важливі м'ячі забивав. Той Русин, з яким я працював два роки тому, коли я тільки почав з ним працювати, і нинішній Русин – це взагалі дві різні людини. Дуже добре знаю його психологію, багато було у мене з ним індивідуальних розмов.

"Передав привіт одній людині", – Русин зізнався, кому адресував радісний пост в Instagram після відставки Хацкевича

Бувало, приходить: "Миколайович, він мене не любить". Я кажу йому: "Назарчик, ну ти ж не дівчина, щоб тебе любили. У нього таких, як ти, – море. Ти повинен конкурувати, старатись. А потім в будь-який момент, вийти і забити м'яч. Готувати себе, а шанс у тебе буде".

Спілкуємося півгодини, годину, розповідаю йому історії, витираю йому соплі, потім виходить усміхнений, оживає і потім робить свою справу. Я знаю його психологію. Він дуже чутливий, його ранить несправедливість.

Русин дотепно відреагував на звільнення Хацкевича

До нього треба знайти підхід. І той, хто знайде цей підхід, хто встановить з ним контакт, то він гори заради тієї людини зверне. У нього такий характер, у нього немає середини.

Він завжди хоче перемагати, забивати, грати в основному складі. Його тільки треба правильно направляти і правильно використовувати", – сказав Венглинський у програмі "Профутбол".

П'ять причин, чому Динамо повинне подякувати Хацкевичу