УКР РУС

Мілан у меншості добив Парму, Торіно втримав мінімальну перемогу над Удінезе

10 квітня 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 30-го туру Серії А було проведено кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 30-й тур

Спеція – Кротоне – 3:2

Голи: Верде, 63, Маджоре, 90, Ерліч, 90+2 – Джіджі, 40, Сімі, 78

Парма – Мілан – 1:3

Голи: Гаджіоло, 66 – Ребіч, 8, Кессьє, 44, Леау, 90+4

Вилучення: Ібрагімовіч, 60 (Мілан)

Удінезе – Торіно – 0:1

Гол: Белотті, 61 (пен)

Спеція у рідних стінах приймала відвертого аутсайдера турнірної таблиці Кротоне. Наприкінці першого тайму гості вирвались уперед. Джіджі отримав передачу на лінії штрафного майданчика, і ефектно пробив з розвороту під поперечину – без шансів для голкіпера.

"Серце команди – в обороні". Правила життя Еленіо Еррери – суперечливого місіонера катеначчо і творця Великого Інтера

На 63-й хвилині господарі зуміли зрівняти – Верде з вбивчої відстані вистрілив у праву дев'ятку. Після цього гра продовжилась на рівних, але на 78-й Сімі в дотик замкнув простріл у карний майданчик – 1:2. Гравці Спеції одразу кинулись в атаку, і аж на 90-й рівновагу відновив Маджоре. Це додало їм неабиякої впевненості, й лише за дві хвилини ще один поклав Ерліч. Зрештою, фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Спеції – 3:2.

Мілан завітав у гості до Парми. Ще у першому таймі "россонері" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку. На 8-й хвилині Ребіч з вбивчої відстані завдав гарматного удару у праву дев'ятку, а потім Кессьє своєчасно опинився на добиванні у штрафному майданчику, й зумів забити гол у роздягальню.

На 60-й хвилині гості залишились у меншості – пряму червону за неспортивну поведінку отримав Ібрагімовіч. Пармезанці одразу кинулись в атаку, і на 66-й один гол зумів відквитати Гаджіоло. Однак, це виявилось усе, на що були спроможні "хрестоносці". Наприкінці матчу на полі з'явився Леау, якому вистачило кількох хвилин, щоб добити господарів. У підсумку – перемога Мілана – 1:3.

Завершував ігровий день поєдинок Удінезе – Торіно. Гольова засуха у матчі тривала аж до 61-ї хвилини, коли "бики" заробили 11-метровий за фол у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Белотті – голкіпер просто не встиг зреагувати на удар. На 70-й був момент, у якому на пенальті претендували вже фріульці, однак після перегляду VAR рефері прийняв рішення не на їхню користь. Торіно святкує мінімальну перемогу.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ