УКР РУС

Спаллетті зізнався, як тренерський штаб Спартака намагався його спровокувати після матчу

1 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер Наполі Лучано Спаллетті поділився думками щодо поразки в поєдинку 2-го туру Ліги Європи проти московського Спартака.

"Чому вийшов на поле після поєдинку? Нічого не сталося. Я просто йшов. Один з членів штабу Спартака показував якісь жести. Я пішов сказати йому, що так не можна, особливо коли виграють.

Ліга Європи: Наполі з найшвидшим голом в історії турніру програв Спартаку, Легія Харатіна шокувала Лестер

Звичайно, я не зовсім задоволений результатом. Але нам потрібно просто попрацювати над своєю грою. Попереду ще багато матчів. Не те щоб мені сумно. Просто треба подивитися, проаналізувати. І зрозуміти, як не допускати тих же помилок", – наводить слова Спаллетті Спорт-Экспресс.

"З цією поразкою впоратися буде нескладно. Я вже програвав у своєму житті. Команда звикла вигравати, тому гравці прийшли в роздягальню з опущеними головами, але ми зіграли непогано. Ми могли збільшити рахунок і вигравати 2:0. Ми грали непогано навіть вдесятьох.

Один матч можна програти, але з нього потрібно винести урок. Епізоди зробили різницю. Гравці грали самовіддано. Маріо Руй отримав заслужену червону, але я б хотів переглянути момент з фолом проти Маноласа. Мені здається, він теж тягнув на вилучення", – додав фахівець у коментарі Sky Sport Italia.

Зоря розгромно програла Ромі в матчі Ліги конференцій – найбільша перемога Моурінью над українськими командами