УКР РУС

Сьомін похвалив Україну за виступи на Євро-2020 та оцінив шанси проти Швеції

24 червня 2021 Читать на русском

Колишній тренер київського Динамо Юрій Сьомін вражений грою збірної України на Євро-2020 і чекає на матч 1/8 фіналу проти Швеції.

"Збірна України добре грала в груповому етапі чемпіонату Європи, вони чудово себе показали. У них був відмінний матч з Нідерландами, у якому, на жаль, не вдалося перемогти. Андрій Шевченко як досвідчена людина, яка і грала, і працює в своїй команді, знайшов підхід до футболістів. Поговорив з ними українською, напевно, налаштував їх. Ось вони і вийшли далі.

Як гравці збірної України сприйняли вихід у плей-офф Євро-2020 – відео, яке зробить ваш день

Україна – Швеція – хороша пара, обидві команди є дуже перспективними. В України є непогані шанси пройти далі. Отже, буде дуже цікаво подивитися на цю гру. Як далеко пройде збірна України? Думаю, це питання до Андрія Шевченка. Та навіть він вам не дасть точної відповіді. Але, повторюся, грають вони добре, так що будемо сподіватися, що все у них вийде", – цитує Юрія Сьоміна Sport24.

Нагадаємо, збірній України вистачило третього місця, щоб пробитися в плей-офф Євро-2020. На стадії 1/8 фіналу підопічні Шевченка зустрінуться зі Швецією (29 червня).

"Хотілось більшого": що спричинило фіаско України з "міні-збірною Німеччини", або Хто вожак у зграї Шевченка