УКР РУС

Соломон попередив Шахтар про найнебезпечніших гравців Маккабі Т-А і виділив найзірковішу лінію суперника

17 грудня 2020 Читать на русском

Хавбек Шахтаря Манор Соломон з нетерпінням чекає дуелі проти Маккабі Т-А в 1/16 Ліги Європи.

"Маккабі Т-А – великий клуб з багатою історією, один з грандів ізраїльського футболу нарівні з Маккабі Хайфа. Наш суперник виграв два останні чемпіонства. Це найтитулованіший клуб в Ізраїлі й, мабуть, найпопулярніший. У Маккабі уболівальники по всьому Ізраїлю, моя родина також підтримує його. Зважаючи на це, трохи незвично, що протистоятиму цій команді у складі Шахтаря, проте взагалі я щасливий, що ми зіграємо на моїй батьківщині.

Кривцов зізнався, як гравці Шахтаря потролили Соломона через майбутнє протистояння із Маккабі

Для мене результат жеребкування став сюрпризом. Коли на екрані з’явилось ім’я суперника – Маккабі, я і всі члени родини раділи. Мене одразу запитали: "І що нам тепер робити? За кого вболівати?". У ЗМІ теж ажіотаж – чекають цікавих матчів. Що ж до футболістів, з більшістю я знайомий, з кимось граємо за збірну, деяких можу назвати своїми хорошими друзями. Після жеребкування поспілкувались – усі з нетерпінням чекають ігор і хочуть обмінятися футболками після.

У Маккабі є відмінні молоді футболісти, наприклад, Йонатан Коен і Дан Глазер. Вони добре взаємодіють з досвідченішими виконавцями, такими як Шеран Єйні, Ейтан Тібі, Еяль Голаса. Гадаю, це надає команді гарного балансу. На мій погляд, у них надто міцна середня лінія – Перетц, Голаса, Глазер та інші… Команда добре підготовлена фізично, грає потужно, з відмінною технікою володіння м’ячем. Буде дуже цікаво! Я і сам у передчутті", – зізнався Соломон у коментарі Shakhtar News.

Маккабі Тель-Авів: представлення суперника Шахтаря в Лізі Європи – зупинили Динамо Сьоміна, їх карали Мораєс і Соломон