УКР РУС

Соларі тренуватиме Реал щонайменше до Різдва, – Marca

9 листопада 2018 Читать на русском

Виконувач обов'язків головного тренера Реала Сантьяго Соларі стане повноцінним тренером мадридців та тренуватиме команду мінімум до Різдва.

Керівництво мадридського Реала задоволене роботою Сантьяго Соларі та залишить його біля керма команди як мінімум до Різдва, повідомляє Marca.

42-річний аргентинець став виконувачем обов'язків наставника "Галактікос" після розгромної поразки від Барселони в Ель Класіко. У трьох матчах під керівництвом Соларі Реал здобув 3 перемоги, забивши при цьому 11 голів.

Соларі – проблеми Реала – 7:5 – що вже виправив і над чим варто попрацювати тимчасовому керманичу "вершкових"

Одна з причин призначення Соларі на постійній основі – в Іспанії можна тренувати команду в ролі виконувача обов'язків не більше двох тижнів. У випадку з Реалом цей термін спливає 11 листопада. Головним завданням тренера до кінця року стане максимальне скорочення відставання від Барселони в Ла Лізі, яке зараз складає 7 очок.

Втім, Флорентіно Перес поки не поспішає довіряти Соларі керівництво Реалом на довший термін. Бос мадридців розуміє, що покращення результатів Реала може носити тимчасовий характер. Перемога на Клубному чемпіонаті світу, який відбудеться у грудні, збільшить шанси Соларі допрацювати головним тренером "вершкових" як мінімум до кінця сезону.

Соларі стане повноцінним тренером Реала за однієї умови – 7 відмінностей між аргентинцем і Лопетегі