УКР РУС

Соль відзначився дебютним голом за Малагу – форвард Динамо приніс іспанцям першу перемогу в сезоні

28 серпня 2022 Читать на русском

Нападник Динамо Фран Соль, який на правах оренди виступає за представника Сегунди, допоміг своїй команді здобути три очки. Дивіться відео гола на "Футбол 24".

Іспанія, Сегунда, 3-й тур

Мірандес – Малага – 1:3

Голи: Рауль, 74 (п.) – Хіменес, 45+2, Кастро, 51, Соль, 76

Форвард збірної України U-21 допоміг своїй команді вирвати нічию у матчі чемпіонату США – відео рятівного асисту

Форвард Малаги Фран Соль нарешті оформив перший гол за "анчоусів". 30-річний нападник вийшов у старті і на 76-й хвилині поставив крапку у матчі, забивши третій гол команди. Соль сам розпочав атаку по центру, обігрався з Гальяром, увірвався у штрафний майданчик праворуч і вже у падінні пробив у дальній кут.

До слова, Фран долучився і до першого гола – саме після його удару, який було заблоковано захисником, сфера відскочила до Хіменеса і той відкрив рахунок у матчі. На 85-й хвилині Фран був замінений, а команда довела поєдинок до логічного кінця. Ця перемога стала для Малаги дебютною в сезоні – після 3-х турів команда йде у турнірній таблиці Сегунди п'ятнадцятою.

Нагадаємо, контракт Соля з Динамо діє до 31 грудня 2023 року. Іспанець став гравцем киян взимку 2019 року, провів 23 матчі за "біло-синіх", відзначившись 4 голами та 2 асистами.

"Залікувати рани після єврокубків": анонс матчу УПЛ Динамо – СК Дніпро-1