УКР РУС

Смалійчук активно шукає варіанти якнайшвидше повернутися до Львова, бути з Карпатами, – Ящишин

2 червня 2020 Читать на русском

Виконавчий директор Карпат Ростислав Ящишин розповів про ситуацію в клубі через вимушений двотижневий карантин.

"Наш клуб опинився у вкрай складній ситуації – захворіло багато наших гравців та працівників. Ми усі змушені піти на самоізоляцію та оголосити двотижневий карантин. Попри таку проблему я особисто вірю в те, що ми переможемо. Наші працівники, яких вірус оминув стороною, уже запропонували свою допомогу та підтримку інфікованим – купити продукти чи речі першої необхідності, допомогти матеріально.

УПЛ винесла офіційне рішення щодо майбутніх матчів Карпат

Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв свою підтримку, допомогу та сприяння "у будь-який час дня і ночі". Я отримав величезну кількість дзвінків та повідомлень від футбольних людей України – усі вони підбадьорували та переконували, що спільними зусиллями вірус буде подоланий.

Ясна річ, не міг залишитися осторонь нашої проблеми і новий власник Карпат Олег Смалійчук. Зараз він активно шукає варіанти аби якомога швидше потрапити до Львова і бути разом зі своїм клубом. Ніхто з інфікованих не залишиться без допомоги, усі отримають підтримку.

Карпати офіційно пішли на двотижневий карантин через коронавірус

За понад 50-річну історію Карпати переживали складні часи. Напевно, зараз один із найважчих періодів нашого клубу. Але я вірю, що спільними зусиллями вірус буде подоланий і ми знову зберемося на наших робочих місцях – на футбольних полях, за офісними столами чи за водійським кермом. Карпати будуть жити – саме завдяки вам, тим, хто цього хоче", – наводить слова Ящишина офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, через спалах COVID-19 у Карпатах команда не змогла провести поєдинок 24-го туру проти Маріуполя.

"Про звільнення Чижевського дізнався з Instagram, Санжара мені також шкода": прощальне інтерв'ю екс-легіонера Карпат