УКР РУС

Слідами Роналдо: Марсело придбав ще один клуб і не планує зупинятись

28 грудня 2021 Читать на русском

Захисник мадридського Реала вирішив спробувати свої сили в менеджменті. Марсело став власником португальського клубу Мафра.

"Ідея полягає в тому, щоб реалізувати проєкт, який дозволить нам здійснити стрибок на європейському ринку. Клуб хоче виступати вітриною в Європі для гравців нашого бразильського клубу Азуріз (бразилець придбав його 4 роки тому – прим.). Це хороша угода.

Роналдо придбав ще один клуб – легенда витягатиме з болота рідний Крузейро

Навіть при невеликій структурі Мафра добре організована у фінансовому плані, не має боргів. Зараз ми інвестуємо в інфраструктуру і очікуємо, що все окупиться до 2023 року", – цитує Марсело Marca.

33-річний оборонець Реала зізнається, що бачить себе бізнесменом та спортсменом водночас. Також він працює над створенням холдингу DOZE і покладає на нього великі надії: "Я сподіваюсь придбати нові команди у другій частині 2022-го. Буде один флагманський клуб, а гравець, навчений в Азурізі й придбаний Мафрою, зможе перейти туди".

Нагадаємо, по завершенні футбольної кар'єри інша колишня зірка Королівського клубу Роналдо теж став управлінцем і придбав два клуби – іспанський Вальядолід і бразильський Крузейро.

Між Реалом та ПСЖ назріває війна: Мбаппе та ще два фактори, що її провокують