УКР РУС

Скрипник не робитиме трагедії через відсутність трансферів Зорі – у тренера свої пріоритети

30 грудня 2020 Читать на русском

Наставник Зорі Віктор Скрипник розповів про ймовірну трансферну активність луганців на трансферному ринку взимку.

"Я дуже сподіваюся, що вдасться уникнути втрат. Хоча, коли є інтерес до гравців Зорі, то, значить, тут не все так погано. Я вірю, що футболісти у нас розвиваються. Як тренер, я хочу працювати з найкращими виконавцями. Я б хотів, щоб хоча б рік-два в нашу команду тільки приходили потрібні нам футболісти. У нас є керівництво, вони почують мою думку, якщо підніметься якесь питання. Сподіваюся, що нинішню зиму, як і минулу, ми проживемо без втрат. У нас є гравці, у яких контракт закінчується влітку, тоді і будемо думати.

Зоря визначила найкращого гравця року

Нові гравці? У нас є шорт-лист. Ми розмовляємо на цю тему. Завжди є питання, які потрібно вирішувати, в тому числі і фінансові. Наші можливості не безмежні. Будь-кого Зоря запрошувати не буде. Ми дуже ретельно до цього ставимося.

Якщо я бачу, що футболіст хоче виступати за Зорю, приймає наші умови і при цьому він кращий за тих хлопців, які є в команді, то мені без різниці, на яку позицію запрошувати гравця. Але навіть якщо і не вдасться когось підписати, я сильно не засмучусь. Ми віримо в своїх хлопців, які, як показує практика, з кожним днем ​​стають сильнішими. Конкуренція в Зорі на хорошому рівні", – цитує Скрипника Команда 1.

Зауважимо, Зоря після першого кола української Прем'єр-ліги розташувалась на 4 місці, пропустивши вперед Десну, Шахтар та Динамо.

Прогрес Динамо, гойдалки Шахтаря: схеми та ціни великої п'ятірки і користь від епідемії у першому колі УПЛ