УКР РУС

Скрипник: Динамо Тбілісі не хотіло відпускати Іванісеню в Зорю

18 листопада 2019 Читать на русском

Головний тренер Зорі Віктор Скрипник розповів про деталі переходу півзахисника Дмитра Іванісені з грузинського Динамо перед початком поточного сезону.

"Про Іванісеню спочатку подумав, що це якийсь грузин. А потім виявилося, українець. Дізнався – грав у Шахтарі. У підсумку, вибір зупинився на ньому. Добре, що клуб зумів домовитися з тбіліським Динамо. Його не хотіли відпускати.

Іванісеня про дебют у збірній України: Коли грав гімн, а я його співав – мурашки по шкірі бігали

Для мене стало одкровенням, як він додав за 4 місяці. Коли я його переглядав, то знав сильні і слабкі сторони. Школа Шахтаря є, але потім була серйозна травма. Він змужнів в тбіліському Динамо. За якостями, які він показує на полі, Іванісеня ідеально підходить для моєї тактики", – сказав Скрипник у програмі Профутбол.

Нагадаємо, 25-річний Іванісеня протягом двох років виступав за Динамо Тбілісі. У чемпіонаті Грузії він зіграв 52 матчі і забив 6 голів. У поточному сезоні УПЛ півзахисник провів 13 матчів і забив 1 гол. У товариській грі проти Естонії Іванісеня дебютував за збірну України.

Україна – Естонія: 3-й капітан добуває перемогу з львівськими нотками – команда Шевченка розчаровує, але фарт не покидає