УКР РУС

"Сказав йому, щоб добре подумав": Василь Швед – про ініціатора переходу сина в Шахтар

14 вересня 2022 Читать на русском

Колишній нападник Василь Швед поділився думками щодо повернення і виступів свого сина Мар'яна.

"Перехід Мар’яна – прерогатива Йовічевича? Думаю, що так, адже Ігор йому телефонував. Мар’ян казав, що був дзвінок і від Ігора, і від Юри Беньо. Я думаю, це Ігор запропонував підсилитися Мар’яном, він добре знає його можливості, адже ще коли йому було 17 років, то забрав його до першої команди, де він заграв.

"Не сказав би, що дуже добре знаю команду": Швед пригадав виступи у Селтіку перед очним матчем в ЛЧ

Ігор такий тренер, що він добре розкриває молодих гравців, добре бачить потенціал. Він побачив потенціал Мар’яна і повірив в нього. Наразі, знаючи Мар’яна, Ігор вирішив, що він допоможе Шахтарю. Як показали перші ігри, Мар’ян виправдовує ці надії.

Перед тим як ухвалити рішення переходити до Шахтаря, він мені передзвонив і я йому сказав: "Добре подумай". Мар’ян – дорослий хлопець і сам вирішує. Сталося, як сталося, він вирішив для себе ось так і я його підтримую. Тим паче, що не робиться, то на краще. Він вже довів собі, що ухвалив правильне рішення. А я буду вболівати і за Мар’яна, і за Шахтар", – цитує Шведа-старшого Український футбол.

До слова, вінгер підписав з "гірниками" контракт на 5 років. У 3 поєдинках поточного сезону Мар'ян встиг відзначитись трьома забитими м'ячами.

Шахтар – Селтік: анонс матчу Ліги чемпіонів