УКР РУС

Скалоні потрапив у обійми Мессі і заплакав після виходу Аргентини до фіналу ЧС-2022

14 грудня 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні дав волю емоціям після перемоги над Хорватією (3:0) у півфіналі чемпіонату світу.

Після фінального свистка керманич "альбіселесте" не зміг стримати сліз. Ліонель Мессі підійшов і міцно обійняв тренера, який привів Аргентину до фіналу чемпіонату світу. Він відбудеться 18 грудня, а сьогодні Франція та Марокко у своєму півфіналі визначать другого претендента на перемогу.

"Зараз ми святкуємо перемогу, бо це дуже емоційна подія. Але попереду ще один крок. Так, зараз настав час насолоджуватися, але ми вже повинні думати про те, що на нас чекає попереду.

Мессі прокоментував другий вихід у фінал ЧС: "Уявляю, яке божевілля твориться в Аргентині"

У перші хвилини матчу хорвати заволоділи м'ячем, але ми розуміли, що таке може статися. Проти їхнього півзахисту складно грати. Ми розуміли, що в цей момент потрібно діяти від гри. Ми зробили те, що мали зробити. Гра Хуліана Альвареса була дуже гарною, і не тільки тому, що він забив два голи, але й тому, що він чудово зіграв із хорватськими півзахисниками. Він чудово пресингує та знаходить простір.

Я намагаюся не хвилюватись. Перебуваю у місці, про яке мріє кожен аргентинець. Іноді здається, що ми говоримо це лише тому, що ми аргентинці, але я вважаю, що Мессі – найкращий в історії. У мене немає жодних сумнівів у цьому. Він запалює щось у своїх партнерах, в людях. Це щастя і честь, що Лео носить біло-блакитні кольори", – наводить слова Скалоні прес-служба збірної Аргентини.

Аргентина знищила Хорватію і вийшла у фінал ЧС-2022 – історичний Мессі кидає виклик Мбаппе, хоча Лео перевершили