УКР РУС

СК Дніпро-1 повісив солідний цінник на свого лідера – у клубів з Європи буде серйозна перевага

19 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Віце-чемпіон України визначився з сумою, яку хоче отримати за трансфер Олександра Піхальонка.

Як повідомлялось раніше, СК Дніпро-1 має певні фінансові труднощі і планує залатати діру в бюджеті шляхом продажу когось зі своїх лідерів. Одним з тих, з ким клуб готовий попрощатись за розумну ціну, є Олександр Піхальонок.

Лідер СК Дніпро-1 прокоментував чутки про трансфер в Полісся: "Всі питання до клубу"

За інформацією Sport.ua, дніпряни планують отримати за 26-річного хавбека 3-4 мільйони євро. Зазначається, що у контракті Піхальонка прописана клаусула у розмірі 4,5 млн євро, однак вона чинна лише для українських команд. Зі закордонними клубами СК Дніпро-1 готовий сідати за стіл переговорів, якщо сума стартуватиме від 3-х млн євро з подальшими бонусами або відсотком від перепродажу.

Нагадаємо, раніше про інтерес до Олександра заявляло Полісся, але для Буткевича і Ко клаусула гравця завелика. Зрештою, сам Піхальонок та його родина не зацікавлені у переїзді в Житомир – пріоритетом для півзахисника є європейські чемпіонати.

До слова, Піхальонок перейшов в СК Дніпро-1 з Шахтаря у липні 2021 року за 700 тисяч євро. Його контракт з дніпрянами чинний до 30 червня 2025 року. У поточному сезоні він у 23 матчах забив 4 голи і віддав 5 асистів. Transfermarkt оцінює його у 5 млн євро.

"Трубін був капризним, як і Мудрик": Сергій Краковський – про Дніпро 80-х, найкращих кіперів і 38 днів в окупації