УКР РУС

"Ситуація з коронавірусом стала для мене шоком": Соболь – про втрати збірної України перед "фіналом" проти Швейцарії

17 листопада 2020 Читать на русском

Захисник збірної України Едуард Соболь переконаний, що великі кадрові проблеми не завадять гідно виступити у матчі 6 туру Ліги націй проти Швейцарії.

"Ситуація з коронавірусом стала для мене шоком. Почуваюся, як і вчора, як і тиждень тому. Що далі? Не знаю. Я поки на самоізоляції в готельному номері. Зараз вирішують, як мені краще дістатися до Бельгії. Там я, радше за все, здам ще один тест, і вже за його результатами буде зрозуміло, що мене чекає.

Швейцарія – Україна: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Не думаю, що ці втрати вплинуть на команду. У нас є хлопці, які можуть замінити тих, хто вибув. В позитивний результат для нашої команди вірив завжди. Збірна потренувалася, тренерський штаб розповів план на гру, який колектив постарається втілити в життя. Попереду фінал. Вірю, що до цього матчу наша команда підійде в найкращій формі. Сил нашим хлопцям вистачить. Графік матчів непростий, але всі, в принципі, перебувають в однакових умовах. Грати завжди цікавіше, ніж тренуватися. Швейцарці фаворити хіба тільки через те, що вони грають удома. Але і в цьому я не бачу проблеми, оскільки матч відбудеться при порожніх трибунах", – резюмував Соболь у коментарі Команда№1.

Зауважимо, після 5-ти турів Ліги націй Україна розташувалась на третій сходинці групи А4 з шістьма очками. Німеччина лідирує, Іспанія йде другою, а замикає квартет Швейцарія. З останніми "синьо-жовті" проведуть заключний матч поточного розіграшу сьогодні, 17 листопада.

Швейцарія – Україна: анонс матчу Ліги націй УЄФА