УКР РУС

Сімеоне назвав головну рису майбутнього чемпіона Ла Ліги – Атлетіко дав Барселоні шанс очолити таблицю

26 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер Атлетіко Дієго Сімеоне після поразки від Атлетіка не став оцінювати шанси на чемпіонство. Барселона відстає лише на 2 пункти, маючи гру в запасі.

"Кілька днів тому мене запитали, що я вважаю найважливішим в кінці сезону Ла Ліги. Упевнений, що ключовий фактор – психологія. Перший тайм ми зіграли не так, як хотіли, другий був протилежним. При тому емоційному балансі, який є у команд, той, хто зможе зберегти його найкраще, буде ближчим до титулу.

Атлетіко зазнав поразки від Атлетіка, Севілья перемогла Гранаду й закрутила інтригу в битві за чемпіонство

Чемпіонат Іспанії зазвичай виграють Барселона або Реал, якщо не брати до уваги 2014-й і інші роки, коли ми були близькі до цього і боролися за титул. У цьому сезоні у нас був великий відрив, але ми розуміли, що такі клуби, як Барселона та Реал, не збиралися виходити з боротьби. Севілья також виглядає дуже добре. Хто буде міцнішим психологічно, той виграє титул.

Все швидко змінюється. Не знаємо, що нас чекає. Ми продовжимо думати про те, що залежить від нас. Все буде залежати від психології, від характеру, який ми проявимо", – цитує Сімеоне AS.

Барселона перемогла Вільяреал та наздогнала Мадрид – Грізманн затьмарив Мессі, чемпіонський почерк каталонців