УКР РУС

Сімеоне – про чемпіонські амбіції після чергової втрати очок: За спиною Атлетіко два монстри

14 березня 2021 Читать на русском

Головний тренер Атлетіко Дієго Сімеоне оцінив результат матчу 27-го туру Ла Ліги проти Хетафе (0:0).

"Нам не вистачило ефективності і наполегливості. Другий тайм вийшов непоганим, ми могли виграти, але залишилися з одним очком. Мені сподобалася гра Атлетіко, особливо в другому таймі. Голкіпер Хетафе зіграв чудово, і ми не змогли забити. Для мене це не крок назад. Навпаки, ми рухаємося вперед. Нічия і перемога – це завжди позитивні результати, ми можемо додавати. Результат цієї зустрічі не був несподіванкою. У нас були небезпечні моменти, але ми не змогли їх реалізувати, тому не виграли.

Манчестер Сіті знайшов заміну Агуеро в Атлетіко

Тиск – це нормально. Ми були першими в таблиці більшу частину сезону, залишилося не так багато матчів. У Барселони були проблеми в Парижі, у клубу новий президент, але і каталонці, і Реал рухаються вперед. А ми продовжуємо нашу маленьку роботу по-своєму. За спиною Атлетіко два монстри, які націлені на наше місце. Коли команда грає добре, ми повинні зберігати спокій. Звичайно, очевидно, що Реал і Барселона не збираються програвати до кінця сезону. Ми просто будемо йти своїм шляхом", – цитує Сімеоне Marca.

До слова, після чергової втрати очок Атлетіко ризикує підпустити до себе Барселону на відстань у чотири пункти, хоча не так давно перевага "матрацників" над найближчими переслідувачами була двозначною.

Реал завдяки дублю Бензема оформив ефектний камбек проти Ельче, Атлетіко у більшості не зумів дотиснути Хетафе