УКР РУС

Сидорчук прокоментував прийдешній матч з Казахстаном – негатив у збірній, спогади про Реброва та фатальні ляпи

30 березня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук поділився своїми думками напередодні матчу з Казахстаном.

"Настрій у команді? Зрозуміло, що після матчу з Фінляндією залишився негатив у команді. Але тренерський штаб на наступний день зібрав нас на теорію, показав помилки за останні 10-12 хвилин матчу. До цього було 78 хвилин якісного футболу. Думаю, всі сприйняли це позитивно.

Україна – Казахстан: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка – розмова з Манчіні і роздуми про Євро

Миколенко і Забарний – молоді хлопці. Потрібно розуміти, що помилки – частина футболу. Помиляється тільки той, хто нічого не робить. Думаю, у них все нормально буде у цьому плані. Ви бачили, скільки підтримки їм висловила футбольна спільнота України, зірки.

Гра в три оборонці? В принципі, нормально. Ми грали за схожою схемою з Ребровим у його останній рік роботи в Динамо: 3-4-3 з двома опорними. Вона зрозуміла мені, але в збірній все одно є свої тонкощі, під які потрібно підлаштовуватися. Зрозуміло, що будуть якісь нюанси. Але чим частіше будемо її використовувати, тим буде легше", – сказав Сидорчук на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, у березні збірна України вже провела два матчі кваліфікації на ЧС-2022 – проти Франції та Фінляндії. Обидва завершились нічиєю 1:1. Вже завтра на команду Андрія Шевченка очікує поєдинок із Казахстаном. Початок зустрічі о 21:45.

"Україні треба відіграти, як Франція": Грозний – про Казахстан, втраченого де Брюйне та "головоломку" від Шевченка