УКР РУС

Сидорчук заявив, що його травма повинна стати сигналом для арбітрів

19 червня 2020 Читать на русском

Капітан Динамо Сергій Сидорчук не тримає зла на хорватського легіонера Зорі Ловро Цвєка і закликав суддів ретельніше перевіряти футбольну амуніцію гравців.

"Той щиток, який захистив мене від важкої травми після зіткнення з гравцем Зорі, зберіг собі. Що стосується самого епізоду, то я не вважаю, що з боку Цвєка була якась надзвичайна грубість.

"Під час гри щиток сповз у самий низ": Сидорчук вважає, що у зіткненні з легіонером Зорі йому відверто пощастило

Був ігровий момент, просто він невдало влучив. Проблема в іншому – я хочу, щоб арбітри, особливо резервний, коли випускає футболістів на поле, приділяв особливу увагу шипам на бутсах гравців. Як мені здалося, у суперника були якісь незвичайні шипи – в іншому випадку такої рваної рани просто не було б. А до Цвєка в мене немає жодних претензій, тим паче я сам не з м’яких футболістів. Та й із самим гравцем Зорі ми спілкувалися після матчу – він вибачився за той епізод.

Як я ставлюся до того факту, що партнери винесли мене на руках за межі поля? Напевно, на той момент не встигли ноші підготувати, тож хлопці допомогли, за що їм дякую. Ще й фотографію до своєї колекції отримав", – цитує Сидорчука офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, у матчі 26-го туру чемпіонату України Сергій зазнав жахливої травми. На 82-й хвилині зустрічі легіонер Зорі Ловро Цвєк жорстко сфолив проти капітана киян – півзахисник луганців примудрився навіть зламати щиток футболісту "біло-синіх". Сидорчук не зміг самостійно покинути поле, партнери винесли його на руках. Як наслідок, хорват отримав триматчеву дискваліфікацію.

Зоря – Динамо: Михайличенко робить унікальну річ, камбек мрії Циганкова, Скрипник повторює Шахтар, а суддя не винен