УКР РУС

Сидорчук – про травму у матчі з Зорею: Зла на Цвєка не тримаю – все могло бути набагато гірше

15 червня 2020 Читать на русском

Півзахисник і капітан київського Динамо Сергій Сидорчук прокоментував свою травму, отриману у матчі 26-го туру УПЛ проти луганської Зорі.

"Самопочуття нормальне. Рвана рана, наклали на ногу п'ять швів. Я не переглядав цей момент, але все-таки думаю, що гравець Зорі так грубо у цьому епізоді грав не навмисно.

Травма Сидорчука: стало відомо, скільки пропустить капітан Динамо

Зла на Цвєка не тримаю, хоча все могло бути набагато гірше. Слава Богу, що так. Скільки пропущу, поки не можу спрогнозувати. Все залежатиме від того, як буде гоїтися рана", – сказав Сидорчук у коментарі виданню Meta Ratings.

Нагадаємо, у матчі 26-го туру чемпіонату України Сергій зазнав жахливої травми. На 82-й хвилині зустрічі легіонер Зорі Ловро Цвєк жорстко сфолив проти капітана киян – ховартський півзахисник луганців примудрився навіть зламати щиток футболісту "біло-синіх". Сидорчук не зміг самостійно покинути поле, партнери винесли його на руках.

В результаті первинного огляду, проведеного лікарями Динамо, Сергій разом з командою повернувся до Києва і був доправлений до лікарні, де йому наклали шви. Одночасно з цим було проведено медичне обстеження, за результатами якого встановлено, що ні кістки, ні зв'язки у нього не пошкоджені. Протягом найближчих двох тижнів футболіст змушений буде залишатися поза тренувальним процесом. Потім йому знімуть шви і Сидорчук зможе приступити до індивідуальних тренувань.

Зоря – Динамо: Михайличенко робить унікальну річ, камбек мрії Циганкова, Скрипник повторює Шахтар, а суддя не винен