УКР РУС

Швейцарія – Україна: в суперника "синьо-жовтих" залишилося лише 17 польових гравців

15 листопада 2020 Читать на русском

Наставник "наті" Владімір Петковіч зіткнувся з серйозним кадровим дефіцитом перед заключним поєдинком ліги націй проти України.

Захисники Сільван Відмер та Джордан Лотомба не зіграють з Україною через позитивний тест на коронавірус. Ще двоє гравців дискваліфіковані після матчу з Іспанією – Ніко Ельведі та Ремо Фройлер.

Збірна України готується до Швейцарії двома групами – проблеми Зінченка і Маліновського не змусили викликати новачків

Таким чином, у розпорядженні Владіміра Петковіча залишилися лише 20 футболістів, з яких польових – 17. Якщо ніхто не буде терміново довикликаний, то саме така кількість гравців готуватиметься до матчу з "синьо-жовтими", інформує офіційний сайт УАФ.

Зауважимо, що і Андрій Шевченко змушений серйозно поламати голову при виборі складу. За Україну точно не зіграють Ярмоленко, Циганков, Сидорчук та Коваленко, а Зінченко з Маліновським отримали пошкодження в поєдинку з німцями.

Матч Швейцарія – Україна буде зіграний у вівторок, 17 листопада. Перед останнім туром команда Шевченка випереджає свого опонента на 3 очки. Нічия або перемога гарантують "синьо-жовтим" місце у лізі А, тоді як поразка може відправити в дивізіон B – доведеться враховувати особисті зустрічі або навіть різницю голів.

Чемпіони світу з "не соромно за поразку", або Печальне іспанське г**но – чому Рамос створив Україні серйозну проблему