УКР РУС

"Швеція Україні по зубах": Буряк підкреслив головні козирі шведів перед матчем плей-офф Євро-2020

27 червня 2021 Читать на русском

Колишній наставник збірної України та Динамо Леонід Буряк поділився думками про збірну Швеції перед матчем 1/8 фіналу Євро-2020.

"Суперник не зовсім простий. Збірна Швеції – це така міні-Бундесліга. Всі компоненти гри, які у них присутні – це стиль німецької Бундесліги. Шведи дисципліновані, фізично дуже сильні. Швеція грає може не так естетично, як Іспанія. Але зате вона грає дуже раціонально і добротно. З ними дуже складно грати.

"Розуміємо, що повинні проходити Швецію": Пятов – про чоловічу розмову, серію пенальті і "божевільного" тренера України

Головна проблема збірної України – це те, що ми не можемо ніяк зіграти оптимальним складом. У нас три-чотири футболісти випадають з цього ансамблю основи. Тому, звичайно, обігрувати Австрію дуже складно. Будемо чекати цієї гри з дуже непростим суперником. Швеція Україні по зубах. Це не Італія, не Франція і не Німеччина. Це така ж команда, як Україна", – поділився Буряк в інтерв'ю meta-ratings.

До слова, матч між Швецією та Україною за путівку в 1/4 фіналу Євро-2020 запланований на 29 червня, початок зустрічі о 22:00.

Принижував Реал, відмовлявся грати через расизм, коштує 60 млн євро – головна небезпека для України в плей-офф Євро-2020