УКР РУС

Переможна нічия Іспанії у відеоогляді матчу проти Швеції

16 жовтня 2019 Читать на русском

Збірні Швеції та Іспанії не виявили сильнішого в матчі відбору до Євро-2020. До вашої уваги відео забитих м'ячів і найкращих моментів поєдинку.

Іспанія активно розпочала поєдинок, забравши перші 20 хвилин під свій повний контроль і чотири рази наблизившись до взяття воріт збірної Швеції. З другої половини тайму "варяги" почали прокидатись, чому сприяло і заспокоєння у грі іспанців. Та забити до перерви суперники так і не спромоглися.

Іспанія вийшла на Євро-2020, вирвавши нічию зі Швецією в компенсований час

На старті другого тайму шведи забігали значно активніше, що дуже швидко принесло успіх. На 50-й хвилині Квайсон виконав шикарну подачу з лівого флангу на дальню стійку точно на голову Бергу, удар якого парирував Де Хеа. На добиванні з гострого кута з кількох метрів зіграв Форсберг, але і цей постріл відбив голкіпер, м'яч відскочив назад до Берга, який нарешті реалізував епізод.

Де Хеа отримав пошкодження у матчі за збірну Іспанії – Манчестер Юнайтед може втратити голкіпера на гру з Ліверпулем

Гості недовго перебували в нокдауні та вже невдовзі почали тероризувати оборону шведів. Проте, господарі грали злагоджено й, здавалося, здобудуть перемогу. Та на на 90+2 й хвилині: Фабіан Руїс прийняв передачу на лівому краю штрафного й прострілив на лінію воротарського, а Родріго Морено замкнув у дотик в дальній кут.

Швеція – Іспанія: відеоогляд матчу