УКР РУС

Швед і 6 конкурентів у новому клубі – фанати Селтіка зробили свій вибір, і результати вражають

31 травня 2019 Читать на русском

Мар'ян Швед має розпочати сезон 2019/20 у складі шотландського гранда. Селтік підписав вінгера Карпат і збірної України, але в нього – далеко не один конкурент за 2 місця на флангах атаки.

Вболівальники клубу з Глазго визначили свої симпатії, кого вони бачать у стартовому складі на новий сезон. Річ у тім, що Селтік має 7 вінгерів у своєму розпорядженні. Фанатський портал Read Celtic провів опитування серед своїх читачів щодо важкого вибору 2-х щасливчиків, на яких повинен зробити ставку новий тренер команди Ніл Леннон. Їм пропонували обрати фаворитів у кількох парах. Головним фаворитом серед вболівальників чемпіонів Шотландії став Джеймс Форрест, який набрав 87% підтримки від всіх дуелей.

"Швед тероризуватиме Прем'єр-лігу і Рейнджерс, а коштує в 7 разів більше" – фанати Селтіка про розкішний матч українця

Воно й не дивно. Форрест став гравцем року в шотландському чемпіонаті, оформивши у всіх турнірах 18 голів і 20 асистів за 56 матчів сезону. А ось друге місце зі значним відривом від усіх інших посів саме вихованець Карпат. Швед, який ще не зіграв жодного матчу за Селтік, отримав вражаючий кредит довірит від його фанатів – 64%.

"Українець виглядає дуже захопливим талантом з того, що ми бачили у нарізках відео його матчів на батьківщині. Удар при ньому, обожнює забивати (14 голів за останній сезон). Неважливо, грає він ліворуч, чи на правому фланзі – здатен закрити обидві позиції. Чудовий результат Мар'яна з його 64%", – відзначає сайт вболівальників.

Є тільки одна проблема. Головним конкурентом 21-річного українця є саме феноменальний Форрест, улюблена позиція якого також праворуч в атаці. Джеймса бажають бачити правим вінгером практично 90%. Цікаво, кого вибере Леннон? А є ще ж орендований в Манчестер Сіті австралійський талант Арзані. Відзначимо, що не менша конкуренція на лівому фланзі, тож Шведа чекає боротьба за місце під сонцем, якої він ще не бачив.

"Після гри уболівальники нам відверто поспівчували". Мар’ян Швед – про Львівське дербі, Селтік і перемогу над Динамо