УКР РУС

Шумський поділився трансферними планами Львова під час зимової паузи

2 січня 2021 Читать на русском

Виконувач обов'язків головного тренера "синьо-золотих" Віталій Шумський розповів про проблеми з укомплектуванням команди.

"У нас проблеми в атаці. Нам потрібен хороший форвард. Але почали ми з налагодження справ в обороні. Адже у перших 6 офіційних матчах ми пропустили 20 голів.

Львів визначився з планами на зимові збори

Коли ви стільки пропускаєте, то не можете розраховувати на те, щоб заробляти очки. Ми дуже багато працювали. Наша мета – позаду грати "на нуль". Якщо ми не пропускаємо, вже на одне очко можемо розраховувати.

Чи багато буде змін у складі? Думаю, ні. Ми хочемо точково підсилитися. Хоча б по одному гравцю у кожну лінію. Підсилення нам необхідне.

У нас одне завдання – залишитися у Прем'єр-лізі. Від цього і будемо відштовхуватися. Ми бачимо, що у турнірній таблиці немає аутсайдерів. Після поразки від Маріуполя ми зробили висновки і більше не програвали. Звичайно, нам не вистачає класу і досвідчених хлопців. Але у нас є час, щоб підготуватися і виглядати гідно. Треба вирішувати свої завдання і не чекати останнього туру", – сказав Шумський у коментарі виданню Sportarena.

Нагадаємо, Львів пішов на зимову паузу на передостанній сходинці турнірної таблиці УПЛ, набравши 9 очок – в активі підопічних Віталія Шумського дві перемоги, три нічиї і сім поразок.

"Якщо зателефонує Мілевський і скаже: "Я хочу в МЛС": українці відкрили у США унікальне футбольне агентство