УКР РУС

Фрайбург розгромив Аугсбург і ділить з Баварією статус "незайманих" команд Бундесліги, Штутгарт розписав нічию з Бохумом

26 вересня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 6-й тур чемпіонату Німеччини закривали два поєдинки. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 6-й тур

Бохум – Штутгарт – 0:0

Фрайбург – Аугсбург – 3:0

Голи: Кублер, 6, Хьолер, 25, Гріфо, 33 (пен.)

Борусія Д у меншості поступилась Борусії М, РБ Лейпциг розтрощив Герту, Вольфсбург зазнав першої поразки в сезоні

У першому матчі дня зійшли два аутсайдери турнірної таблиці Бундесліги – Бохум та Штутгарт. Вже на 4-й хвилині Константінос Мавропанос міг виводити швабів вперед, але на його постріл під поперечину вчасно зреагував Мануель Ріман. Едуар Льовен у відповідь пробивав з гострого кута, але влучив прямісінько у руки Флоріану Мюллєру. Градус протистояння потроху зменшився і гра вирівнялась. Як наслідок, до перерви команди більше не завдали жодного удару у у площину воріт один одного і відклали все на другу сорокап'ятихвилинку.

Відпочинок пішов на користь Штутгарту – після навісу зі штрафного м'яч у штрафному майданчику потрапив до Мавропаноса, грек підіграв собі рукою і відкрив рахунок у матчі. Арбітр скористався системою VAR і взяття воріт скасував. Цей момент став найгострішим у другому таймі.

Фрайбург ще до перерви забив у ворота Аугсбурга три сухих м'ячі. Лукас Кублер і його тезка Хьолер відзначились з гри, а Вінченцо Гріфо забив з пенальті після гри рукою Рафаеля Фрамбергера. Рахунок міг бути ще більшим, але Рафал Гікєвіч відреагував на удар головою у дев'ятку від Ніколаса Хьофлєра. Після відпочинку господарі продовжили тринькати моменти: Чонг Ву Йонг головою з вбивчої позиції пробив повз стійку, а на добивання Гріфо встиг захисник.

Перемога дозволила Фрайбургу піднятися у топ-5 команд Бундесліги – колектив Крістіана Штрайха разом з Баварією єдині, хто не знав поразок у поточному сезоні.

Баварія у меншості легко перемогла Гройтер Фюрт – Мюнхен зберіг сили на Динамо, Мюллер увійшов у топ-3 бомбардирів клубу