УКР РУС

Хоффенхайм у доданий час врятувався від ганьби з Кельном, Штутгарт розбив Майнц і закріпився у топ-3 Бундеслігиlight

11 лютого 20:28 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 21-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 21-й тур

Штутгарт – Майнц – 3:1

Голи: Міттельштадт, 44, Левелінг, 45+2, Ундав, 73 – Ажорк, 76

Хоффенхайм – Кельн – 1:1

Голи: Крамаріч, 90+4 – Фінкгрефе, 79

РБ Лейпциг втратив перемогу над Аугсбургом, Уніон у "тенісній битві" дотис Вольфсбург, Вердер оступився з новачком

Після двох поразок на старті 2024 року Штутгарт здобув вже третю перемогу поспіль. Цього разу жертвою підопічних Себастьяна Хьонесса став бідолашний Майнц. Невдаха цього сезону загруз на дні турнірної таблиці і з туру в тур конкурує з Дармштадтом за звання найгіршої команди Бундесліги.

"Шваби" забили два голи в середині тайму (зважаючи на кількахвилинну паузу, викликану зупинкою у матчі, час забитих голів трохи змістився). По перерві Штутгарт, здавалось, добив суперника голом Ундава, але вже за 3 хвилини Ажорк відновив інтригу. Чогось більшого вболівальники так і не дочекались. Штутгарт з 43-ма очками продовжує перебувати на третій сходинці, Майнц з 12-ма пунктами передостанній.

У ще одному матчі Хоффенхайм ледь не зганьбився з Кельном. "Цапи", які нині балансують у зоні вильоту, в середині другого тайму змогли пробити оборону суперника на очах їхніх глядачів і вже готувались святкувати неочікувану перемогу, однак... Крамаріч у доданий час врятував Хоффе від поразки. Зрештою, і одне очко для нинішнього Кельна за щастя – не програли, і слава Богу.

Борусія Д розгромила Фрайбург, втримавшись у зоні ЛЧ – фанатський протест зупинив гру на 9 хвилин