УКР РУС

"Шовковський ніколи не збирався бути тренером воротарів": Шацьких розсекретив початковий план наставника Динамо

31 січня 12:25 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Колишній гравець і тренер Динамо Максим Шацьких розповів про шлях Олександра Шовковського до посади головного тренера команди.

Товариські матчі
завершено
-

"Кінцівку першої частини сезону УПЛ я застав – а так не завжди вдається дивитися матчі. Дається взнаки різниця в часі. Також бувають проблеми з трансляціями. Шовковський вніс деякі корективи, але за такий короткий час кардинально він нічого не міг змінити. Я спілкуюся з багатьма хлопцями з Динамо, і наскільки знаю, то футболісти заспокоїлися. Була знервованість та втома, а після зміни тренера гравці видихнули і на позитивних емоціях довели матчі до зимової паузи.

Легендарний бомбардир УПЛ мріє очолити Динамо – він двічі приводив до чемпіонства відомий клуб

Шовковський ніколи не збирався бути тренером воротарів. Це я точно знаю. Він і сам не раз про це говорив. Мабуть, спочатку хотів бути менеджером – спортивним чи генеральним директором. Але все склалося так, що він став помічником головного тренера. Мабуть, йому це сподобалося. І в підсумку він ухвалив рішення, чому б не спробувати.

Тепер керівництво Динамо довірило йому команду. Думаю, в другому колі чемпіонату не тільки керівництво клубу оцінюватиме роботу Шовковського, але і для всіх він буде під мікроскопом", – зазначив Шацьких в інтерв'ю для Tribuna.com.

Динамо виграло перший матч у 2024 році, 6 голів – шоу Ваната, Бражка і Беніто засмутило Шацьких з пікантним присмаком