УКР РУС

Шевчук: Ротань в майбутньому може стати головним тренером збірної України

8 жовтня 2021 Читать на русском

Український тренер В'ячеслав Шевчук впевнений, що команда Руслана Ротаня здатна дати бій одноліткам з Франції у матчі кваліфікації Євро-2023.

"У нас прекрасні молоді таланти. Я впевнений в наших хлопцях. Вони повинні не соромитися, а бути мотивованими, згуртованими і показати хорошу гру. Вони вміють грати в футбол і показують це в матчах, просто не завжди був результат. Я вважаю, що наші хлопці не гірші за суперника, вони зможуть перевірити себе на рівні команди Франції.

Кухаревич: Шанси забити Франції у збірної України обов'язково будуть

Я працював з Ротанем в Олімпіку. Він був кваліфікованим гравцем, а тепер – тренер з хорошими ідеями. Упевнений, що у нього буде гарне майбутнє. Якщо він буде добре розвиватися, то в майбутньому може стати і головним тренером національної збірної України.

На цьому рівні не так важливий результат, як якість гри. А в національній команді ми вже будемо триматися за результат. Хлопці повинні показувати якість гри, а результат відійде на другий план", – сказав Шевчук у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, поєдинок відбірного турніру Євро-2023 українська молодіжка проведе вже сьогодні, 8 жовтня, у французькому Бресті. Початок зустрічі о 19:30. Після двох турів "синьо-жовті" лідирують у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 6 очок. Франція з 4-ма пунктами йде другою.

Збірна України U-21 визначилась із заявкою на матчі відбору до Євро – Супряга, Мудрик та ще 22 гравці в обоймі Ротаня