УКР РУС

Шевчук на прикладі Реброва пояснив, який тренер потрібен Динамо

8 червня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Шахтаря та збірної України В'ячеслав Шевчук вважає, що Динамо не потрібно було призначати Олексія Михайличенка на посаду наставника команди.

"Те, що з Олександрією Динамо показало хороший матч, – результат вилучення. Так, команда розвалилася, але Київ, своєю чергою, показав відмінну гру.

Подвійна перемога Динамо – УПЛ назвала найкращого гравця і тренера 25-го туру

Коли прийшов Михайличенко, я відразу сказав, що це неправильне рішення. Вважаю, що в Динамо має бути молодий тренер з європейським поглядом, який знайде підхід до молоді. У Динамо чудові молоді гравці. Я вважаю, що у них дуже великий потенціал. Просто їм треба допомогти розвиватися, що зробив свого часу Ребров. У той час Динамо добре прогресувало", – сказав Шевчук в ефірі програми Великий футбол.

Нагадаємо, Динамо у 25-у турі УПЛ здобуло нищівну перемогу над Олександрією з рахунком 5:1. Після 25-турів "біло-сині" набрали 49 очок та посідають третє місце у турнірній таблиці, поступаючись Зорі лише за додатковими показниками.

"Михайличенка повинно було нарешті прорвати": важливий крок Зорі до Динамо, унікальність Цітаішвілі, а Марлос – як Мессі