УКР РУС

Шевченко запевнив, що Мальдіні та Бобан повернуть Мілан в еліту європейського футболу

14 липня 2019 Читать на русском

Головний тренер збірної України та колишній гравець Мілана Андрій Шевченко оцінив перспективи "россонері" у наступному сезоні.

"Думаю, що нове керівництво робить правильні речі – наприклад, проект нового стадіону. Ми всі будемо сумувати за Сан Сіро, він приголомшливий. Але сучасний стадіон потрібен. Це важливий крок до економічної стабільності клубу.

Послідовник Саррі та Гвардіоли, якого "кинув" Ювентус, або Як Марко Джампаоло буде повертати Мілан на вершину

Менталітет Мілана не змінився. Мальдіні і Бобан це гарантують. У них все вийде, Паоло зростає як функціонер. Від клубу багато чого чекають, і я думаю, що Паоло і Звонімір повернуть клуб туди, де він звик бути.

Виключення з єврокубків? Я розумію, але думаю, що клуб зробив логічний вибір. Це важливо для майбутнього. Я налаштований оптимістично, бачу ентузіазм керівництва. Італійському футболу потрібен Мілан. Зараз італійський футбол зростає, Кріштіану Роналду допоміг повернути до нього інтерес.

Мілан не гратиме в єврокубках у сезоні 2019/20 – рішення CAS

Гаттузо зробив все, що міг. Він виріс разом з командою. У нього великі перспективи. У Марко Джампаоло цікаві ідеї. Це тренер, який може досягти великих результатів завдяки грі. Думаю, це хороший вибір

Мені здається, зараз у Мілані все дуже прозоро і зрозуміло. Я радий за Паоло, Звоніміра і за сина Паоло, якого викликали в першу команду", – цитує Шевченка La Gazzetta dello Sport.

Буффон, унікальний Шевченко і ще топ-10 легенд, які робили незабутній камбек – версія популярного європейського ЗМІ