УКР РУС

Шевченко вперше прокоментував відставку з Дженоа: "Головне, щоб не було соромно дивитись у дзеркало"

16 січня 2022 Читать на русском

Вже колишній наставник генуезців Андрій Шевченко висловився щодо звільнення з клубу. Команді він побажав зберегти прописку в Серії А.

"За ці два місяці з моїм штабом ми зробили все, що могли. Головне, щоб не було соромно дивитись у дзеркало, і я знаю, що можу це робити. Перш ніж піти, я скажу щось важливе про Дженоа. Я молодий тренер, але дещо досяг у футболі, за свою кар'єру бачив багато стадіонів у всіх куточках світу.

У Шевченка обмаль шансів очолити збірну Польщі – українець вже визначився з планами на майбутнє

Я ніколи раніше не бачив такого стадіону, як Луїджі Фераріс: він надзвичайний, тому що вболівальники Дженоа неймовірні. Ви повинні спробувати врятувати місце в Серії А для цих хлопців, які щоразу створюють неймовірну атмосферу і ніколи не кидали нас посеред труднощів", – цитує Шевченка Tuttosport з посиланням на Repubblica.it.

Нагадаємо, Андрія Миколайовича звільнили з генуезького клубу через незадовільні результати: команда під його керівництвом здобула лише одну перемогу (в Кубку Італії над Салернітаною) в 11 матчах. "Грифони" розташовуються на передостанній сходинці італійської першості.

"Повертайся працювати додому": провальна авантюра Шевченка з присмаком махінацій, або Куди після невдячної Дженоа