УКР РУС

Шевченко: Перемога над Спецією наблизить Дженоа до збереження місця в Серії А

8 січня 2022 Читать на русском

Головний тренер "грифонів" Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу проти команди Віктора Коваленка.

"У нас дуже важливий матч проти Спеції. Хороший результат наблизить Дженоа до збереження місця в Серії А. Нам потрібно розпоряджатися м'ячем і бути активними. Проти Сассуоло команда показала хороший перший тайм.

Шевченко продемонстрував відмінну техніку – приклад для гравців Дженоа

Могли виступити і краще, але не вдалося через прості помилки, які ми повинні усунути у наступній зустрічі. Потрібно зіграти компактно та агресивно. Потрібно зіграти у свій футбол. Подивимося, як Єбоа впишеться в нашу гру. Коли приходить новий гравець, ви повинні дати час потренуватися і адаптуватися.

Для Дженоа матч проти Спеції є принциповим. Мусимо намагатися перемагати, тому що таким чином ми можемо покинути зону вильоту і подати сигнал, що команда хоче боротися. Ми вийшли з періоду, коли не перемагали у чемпіонаті протягом тривалого часу.

Трансферне вікно закриється наприкінці місяця. Клуб будує плани щодо залучення гравців, які підсилять команду. Для збереження місця в Серії А найважливішим є ставлення гравців. Завжди на це наголошував, команда добре показує себе у цьому плані. Готуємось до матчу, думаючи лише про Спецію. Про кубкову зустріч з Міланом ми подумаємо пізніше", – цитує Шевченка TMW.

Нагадаємо, поєдинок проти Спеції відбудеться у неділю, 9 січня. Початок зустрічі о 19:30.

Шевченко вдруге поспіль набрав очки у Серії А – вишуканий гол приніс Дженоа важку нічию з Сассуоло