УКР РУС

"Шевченко не до кінця знає, який склад поставить": Федецький чекає від збірної України змін у матчі проти Швейцарії

17 листопада 2020 Читать на русском

Колишній захисник збірної України Артем Федецький розповів, чого очікує від матчу Ліги націй зі Швейцарією.

"По грі наша збірна досить пристойно виглядала в останніх матчах, хоча по результату вони були невдалими. Тут потрібно взяти до уваги, з якими збірними ми грали. В матчі зі швейцарцями на нас чекає фінал. У збірної щодня випадають гравці через коронавірус. Думаю, Андрій Миколайович не до кінця знає, який склад поставить. Головне, щоб всі гравці були здорові.

Маліновський, Мораєс і Кривцов здали позитивний тест на COVID-19 – проведення матчу Швейцарія – Україна під питанням

Потрібно абстрагуватися від усіх прогнозистів і налаштуватися на гру. Впевнений, хлопці так і роблять. Думаю, що шанси команд рівні. У швейцарців є характер, запал. В них було більше фарту в матчі проти іспанців, ніж в України проти збірної Німеччини. Нашій збірній в жодному разі не потрібно виходити з думкою про те, що нічия вже "в кишені" і це влаштовує.

В цій грі збірній України прийдеться відійти від звичної тактики. У швейцарців шикарний високий пресинг, вони досить сильно і пристойно накривають. Тому, нашій збірній доведеться відмовитися від коротких передач і надійніше зіграти в обороні. У нас футболісти вищі за майстерністю, і я впевнений, що в них все вийде", – резюмував Федецький в коментарі 1927.kiev.

Швейцарія – Україна: анонс матчу Ліги націй УЄФА