УКР РУС

Шевченко хоче стати президентом УАФ, – журналіст

24 липня 2022 Читать на русском

Журналіст Михайло Співаковський розповів про вибори нового керівника Української асоціації фуболу.

"П'ятирічний термін Павелка на посаді президента УАФ закінчився. Конгрес (який мав би обрати чергового керівника організації, – прим.) мав пройти 6 березня, однак зі зрозумілих причин не відбувся. Це можна було б зробити онлайн, однак Павелко і його команда хочуть провести все офлайн.

Шевченко показав обстріляні росіянами автомобілі швидкої допомоги й закликав до збору на нові

Невідомо, де це відбуватиметься, але інтриги там не буде, оскільки не було висунуто жодного альтернативного кандидата. Відповідно, виникає питання до футбольної спільноти: "Якщо ви всі волаєте, що Павелко ніякий, то чому не можете знайти людину, яка б склала йому конкуренцію?".

За моєю інформацією, Шевченко дуже хоче стати президентом УАФ. Про це знають в кулуарах. Може, Андрій Миколайович вирішив, що бути тренером – це не його, а президент УАФ – це дуже статусна посада. До того ж ми пам’ятаємо, що в Андрія Миколайовича є такий заморожений конфлікт з Андрієм Васильовичем (Павелком). Це був би такий ідеальний "пендаль", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, нині Шевченко намагається максимально привертати увагу світової спільноти до війни в Україні. Легенда українського футболу регулярно бере участь у благодійних акціях, збираючи кошти на підтримку постраждалих українців.

Росія напала на Україну: критика Ракицького, класний дебют Зінченка, легенда УПЛ переходить на солов'їну (LIVE)